Download onze backoffice applicatie

Om alle informatie uit de devices te kunnen lezen of zo in te richten dat de infromatie direct wordt doorgestuurd naar een digitaal logboek of een andere applicatie, is onze software nodig. Deze software moet worden geïnstalleerd op een Windows PC met minimaal Windows 10.

Klik hieronder op de knop om de OSIDevice Backoffice Applicatie te downloaden en te installeren. Na het installeren kan direct gewerkt worden met de verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord.

OSIDevice Beheer uw installaties op afstand
Scroll to Top