Laat het digitaal logboek automatisch vullen

Onderhoud aan een installatie en gebeurtenissen van een installatie moet allemaal worden bijgehouden in een logboek. Gelukkig gaan we steeds meer af van het traditionele logboek, de welbekende ordner die naast de installatie staat. Maar nog is het bijhouden van zo’n logboek wel bewerkelijk; Het kost een hoop tijd en je bent altijd bezig om de juiste inloggegevens op te zoeken.

Met het OSIDevice hebben we er iets op verzonnen;

 

Hoe wordt het logboek automatisch bijgewerkt?

Door de naadloze integratie met digitale logboeken, kan in de backoffice applicatie per installatie een logboek worden gekoppeld. Dit logboek wordt rechtstreeks uitgelezen uit de database van het digitale logboek. Zo hebt u de installatie via het OSIDevice gekoppeld aan het logboek. Wanneer de installatie een storing of andere melding doorgeeft aan het device, bekijkt OSIDevice uw persoonlijke instellingen bij desbetreffende installatie en beoordeelt of de melding van de installatie doorgezet moet worden naar het logboek. Als de melding moet worden doorgezet, wordt binnen een seconde het logboek van de installatie bijgewerkt zonder tussenkomst van een gebruiker. 

Bijwerken van het logboek tijdens onderhoudsstand

Tijdens onderhoud wil je soms de gegevens van de installatie bijwerken in het logboek en beschrijven wat er gedaan is tijdens het onderhoud. Ook daar is het OSIDevice in voorzien. In onze backoffice applicatie kun je ervoor kiezen bepaalde meldingen wel of niet door te sturen naar het logboek, tijdens operationele uren of tijdens onderhoud. OSIDevice geeft in het logboek duidelijk aan tijdens welke situatie de melding is ontstaan. Zo is in het logboek direct zichtbaar wanneer en hoe lang er onderhoud is geweest.

OSIDevice Beheer uw installaties op afstand
OSIDevice Beheer uw installaties op afstand
Scroll to Top